Sökresultat för Trio Förlag...
Rensa filter?
Billigt och hur gott som helst handlar om hur man kan laga ekonomiskt (och samtidigt miljövänligt) när matkassan är skral utan att kompromissa på de goda smakerna. Här finns exempelvis recept till hyfsat billig fisksoppa, dinkelbiffar med svamp, klassiker som kålpudding med rårörda lingon, spännande fräscha bowls och…
Bergenströms Bästa kallar Anna och Fanny sin nya bokserie med små och behändiga kokböcker. Här samlar de sina bästa recept, både gamla trotjänare och många nya favoriter. Först ut är titeln ”Smårätter och plock fylld med idéer till läcker och lättfixad plockmat. Här finns svenska klassiker, franska och italienska…
DET GODA ENKLA kallar Anna och Fanny sin nya bok. Med den hoppas duon inspirera till delvis nya vägar i köket med maten som de tror på för framtiden. Mer grönt, mer bönor, linser och spännande nygamla korn men boken innehåller också härliga fisk- och köttrecept. Satsa på ekokött råder författarna, för då vet man att…
Under Valnötsträdet är en inspirerande kokbok av Anna och Fanny
Bergenström. Den här gången står råvaran i centrum och boken består
av 17 kapitel fyllda med kryddoftande maträtter, ljuvliga desserter,
bröd och bakverk. Här finns exempelvis avsnitt om örter, nötter,
avokado, kokos, ingefära, chili, choklad och vanilj…